• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Portemonnees

Geen producten gevonden...

Portemonnees

Portemonnee als belangrijk accessoire

Een portemonnee is een belangrijke en onmisbare accessoire. Met een portemonnee, ook wel portefeuille genoemd, heb je altijd je muntgeld en briefgeld bij de hand en je pasjes veilig opgeborgen. Bij New York Fashion vind je verschillende modellen die altijd een trendy toevoeging bieden. Combineer ze bijvoorbeeld met onze hippe tassen of andere accessoires voor een perfect afgestijlde look. 

De looks en gebruiksvriendelijkheid


De looks van je nieuwe portemonnee vind je als echte fashionista belangrijk. Maar een portemonnee moet natuurlijk ook prettig in gebruik zijn. De portemonnees van New York Fashion hebben allemaal veel ruimte voor pasjes en bevatten insteekvakken zodat ook bijvoorbeeld een pasfoto of boodschappenbriefje opgeborgen kan worden. Onze portemonnees zijn gemaakt van mooi materiaal en zijn van goede kwaliteit. De portemonnees hebben een stijlvolle en trendy. En dat voor een scherpe prijs!

Gegarandeerd een portefeuille die bij je past


Wij van New York Fashion begrijpen dat de tijd dat portemonnees alleen bedoeld waren om geld in te bewaren allang voorbij is. In onze portemonnees berg je je creditcard, bankpas en andere pasjes op, maar daarnaast is het een heus modeaccessoire en weerspiegelt het je persoonlijke smaak en stijl. Ga bijvoorbeeld voor een stoere portemonnees met ketting, hippe zip arounds en portefeuilles met fleurige prints. Bij New York Fashion vind je altijd een portemonnee die bij je past!